Akcija mladih Sukošan uputila završne riječi pred izbore: “Sada kada je vlast na koljenima, kada im je došao kraj, sada treba udariti!”

Akcija mladih Sukošan uputila završne riječi pred izbore, a mi vam ih prenosimo ovdje:

Dragi prijatelji i prijateljice,

Bliži se dan odluke!

U nedjelju Vi odlučujete želite li bolje ili želite da nastavimo stagnirati. Od osnutka Akcije mladih i nezavisnih vodio nas je jedan san, jedna vizija: prosperitetna općina sa zadovoljnim mještanima te napredovanje iz godine u godinu! Od početka smo govorili da ćemo bez dlake na jeziku javno progovoriti o kriminalnoj grupaciji, njihovim djelima i nedjelima, koja godinama guši napredak cijele općine! Progovorili smo o ilegalnim naplatama, nepotizmu, malverzacijama okozemljišta i mnogim drugim problemima! Sada je došlo vrijeme da Vam ponudimo rješenja. Program Akcije mladih i HNS-a je napravljen zajedno s mještanima općine. Svaki prijedlog, kritiku kao i pohvalu smo shvaćali ozbiljno i produkt toga je naš program, program sviju Vas, program “Vrijeme je za promjene!”

Hvala Vam što ste od početka bili s nama, što ste prepoznali promjene, što ste nas podržavali i što to još uvijek činite. Nažalost i koliko god smo se trudili biti most ujedinjenja sviju nas, na tom putus mo se susreli sa ne bas ugodnim situacijama! Prozivali su nas za jeftinu demagogiju, populizam, da se borimo sa vjetrenjačama!

Podignuli su optužnicu nakon štosmo ih prozvali za njihove kriminalne radnje! Sada kada je vlast na koljenima, kada im je došao kraj, kada se bore za svoje fotelje, sada treba udariti!

Nikada nismo nikome odbili postaviti njegovo pitanje javno i zalagali smo se za svakog pojedinca, što ćemo nastaviti i nakon lokalnih izbora. Obećali smo biti glas naroda i to će se nastaviti i u općinskom vijeću! Naši vijećnici neće kao i ostali šutjeti 4 godine, i dizati ruke za svoje osobne ciljeve i koristi! Uskoro počinje izborna šutnja. Nadamo se da ćete znati izabrati najbolje, izabrati one koji će znati štititi interese općine Sukošan i njezine mještane! Izaberimo one koji će narodu govoriti istinu, a ne one koji se bore za vlastiti probitak i interes! Izađite na izbore, hrabra srca! Zaokružite listu broj 1 i u ponedjeljak zajedno započnimo novo poglavlje za boljubudućnost!

Uvik s Vama,
Vaša Akcija mladih i nezavisnih i HNS

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...