Božo Petrov u Zadru: “Pokazali smo da smo sposobni i da možemo pomoći. Uvjeren sam u uspjeh ove liste”

U Zadru je jučer boravio Božo Petrov, čelnik Mosta, koji je došao poduprijeti kandidate koalicije Mosta i Akcije mladih za zadarskoga gradonačelnika i župana.

Kako je rekao, Akcija mladih i MOST vode istu borbu, a uvjeren je u uspjeh ove liste.

Od 2013. do 2017. godine, svaki put kad su građani dali povjerenje nezavisnim načelnicima i gradonačelnicima, pokazali smo, ne samo da možemo racionalno upravljati blagajnom, nego da zaista jesmo sposobni i da možemo pomoći našim krajevima. To je ono, što razlikuje nas, od političkih elita SDP-a i HDZ-a koji su nas doveli u to stanje, rekao je Petrov.

Kako je rekla kandidatkinja za gradonačelnicu, Marjana Botić, i Most je uvidio da se u borbu protiv korupcije “mora ići u glavu”.

Hobotnica je previše bacila svoje pipke i crnilo na naše društvo i zato mi je drago da idemo čista lica, čista obraza kako je i moto MOST-a nezavisnih lista,  a Akcija Mladih je uvijek išla srcem, uvijek otvoreno, uvijek pred očima građana, i to je ono što ćemo ponuditi u idućem mandatu jer u ove posljednje četiri godine doista smo promijenili politički život grada Zadra, a sad je vrijeme da krenemo u Zadar u kojem će se moći živjeti i raditi i iz kojeg mladi neće iseljavati, rekla je Botić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...