Čehinji, Ircu i Tajvancu ukradeni novčanici i dokumenti

U proteklih nekoliko mjeseci, na Krešimirovoj obali u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio čamac u vlasništvu austrijskog državljanina vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u kampu u Biogradu, nepoznati je počinitelj iz mobilne kućice koju koristi češka državljanka, otuđio novac i dokumente ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.  Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, na Trgu Petra Zoranića u Zadru, nepoznati je počinitelj ispred ugostiteljskog objekta u vlasništvu 40-godišnjaka otuđio vazu sa zasađenom maslinom vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, na području Poluotoka u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili mobitel te novčanike s novcem i dokumentima u vlasništvu državljana Irske i Tajvana ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...