Dani otvorenih vrata i Hrvatska volontira 2017. u udruzi Porat

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga. I ove godine Udruga Porat tim povodom otvara svoja vrata.

Hrvatska volontira u organzaciji Hrvatske mreže volonterskih centara održava se u sinergiji s Danima otvorenih vrata udruga, u organizaciji Vladinog Ureda za udruge, kako bi ukazali na brojne koristi koje udruge donose svojim korisnicima i zajednicama u kojima djeluju.

24.5.2017. Udruga Porat već tradicionalno za obilježavanje Manifestacije Hrvatska volontira organizira akcije čišćenja infektivnog otpada. Ove godine čistimo kvartove na Bilom brigu od Osnovne škole Zadarski otoci, u terminu od 09:30 – 12:30. U akciji će sudjelovati volonteri udruge Porat.

25.5.2017. U udruzi će biti organiziran okrugli stol u 11:00 sati za sve partnere i suradnike Udruge Porat s ciljem rasprave o projektima resocijalizacije liječenih ovisnika, uvjetima uključivanja u projekt i uspješnosti projekta na nacionalnoj razini.

26. – 27.5.2017. od 9:00 – 13:00 sati udruga Porat će otvoriti svoja vrata svim zainteresiranim građanima s ciljem informiranja o radu udruge pod motom “NAPIŠI PORUKU”. Na štandu ispred udruge na adresi Ilije Smiljanića 2 dijelit će se promotivni materijali i informativni letci. Svi građani moći će napisati svoju poruku na “ploču pozitivnih poruka” te se na taj način priključiti borbi protiv svih oblika ovisnosti u zajednici. Bit će organizirano druženje i kava svih zainteresiranih s članovima unutar prostorija udruge Porat.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...