Dukić predao listu i naglasio: “Neću se svađati, političke svađe koštaju građane i usporavaju razvoj”

Kandidat HDZ-a i koalicijskih partnera za gradonačelnika Grada Zadra Branko Dukić, zajedno s kandidatima za svoje zamjenike, predao je danas Gradskom izbornom povjerenstvu potpise potpore svojoj kandidaturi te listu za Gradsko vijeće koalicije HDZ, HSP AS, HSU, HRAST, Reformisti.

Dr. Branko Dukić naglasio je koliko je Zadru u ovom trenutku potrebna stabilna vlast i kako je glas listi jednako važan kao i glas za njega kao gradonačelnika.

Lista je spoj mladih i iskusnih, kvalitetnih ljudi. Jedino naša lista može garantirati miran razvoj Zadru i omogućiti mi kao gradonačelniku da radim za Zadar svaki dan. Umjesto sukoba, preglasavanja, svađa i ponovljenih izbora idemo u borbu za nova radna mjesta i bolje uvjete života. Svjedoci smo koliko političke svađe koštaju građane i mogu usporiti razvoje projekata na lokalnoj i državnoj razini. Zadar je bio, a zahvaljujući ovoj listi nastavit će biti grad uspjeha i ugodnog života. Dužni smo građanima osigurati kvalitetniji i povoljniji život. Kad god smo se ujedinili postigli smo uspjeh na koji smo bili ponosni, zaključio je Dukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...