Dukić se službeno zahvalio biračima i poručio: “Čeka nas puno posla, ali krećemo s dobre pozicije!”

Branko Dukić, novoizabrani gradonačelnik Zadra svojim se biračima noćas zahvalio svojim biračima putem Facebooka o čemu smo već pisali ovdje, a sada to čini i službeno, putem medija. Njegovu poruku građanima Zadra ovdje prenosimo u cijelosti:

Želim zahvaliti građanima što su prepoznali u nama garanciju mirnog razvoja Zadra. Tražili smo stabilnu vlast i dobili smo je na ovako uvjerljiv način.
Moj zadatak je opravdati povjerenje koje su mi dali i iskoristiti ga na dobrobit svih građana. Hvala članovima HDZ-a, koalicijskim partnerima, mladeži, simpatizerima i prijateljima koji su bez pogovora odradili kampanju. Za pobjedu na izborima jednako kao i za vođenje grada trebate dobar tim. Naš tim se pokazao najboljim. Jednoj osobi moram posebno zahvaliti. U Hrvatskoj politici se nije dogodilo da novi kandidat ima ovakvu podršku svog prethodnika.
Božidar Kalmeta je pokazao svoju veličinu, pokazao je da mu je Zadar na prvom mjestu. Njegovo iskustvo bit će mi dragocjeno u narednom periodu.

Pozivali smo na jedinstvo i građani su ga pokazali. Vjerujem da će i moje protukandidatkinje sada kad je kampanja gotova pružiti ruku i podržati sve dobre projekte i ideje jer neovisno što imamo dovoljan broj ruku. Pozivam ih da zajedno pokažemo zrelost, političku pristojnost i konstruktivnost i zajedništvo u bitnom. Čeka nas puno posla, ali krećemo s dobre pozicije.

Hvala,

Branko Dukić

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...