FOTO: Odigran prvi turnir “Ljevica 2017”

Prvi jubilarni turnir u sistemu 3 na 3 pod nazivom ‘Ljevica 2017’ je odigran 01.05.2017. Na turniru je bilo prijavljeno 10 ženskih ekipa i 26 muških.

Ekipe koje su nastupale na turniru u ženskoj konkurenciji su su AFŽ, NK Žemske, MNK Cerodolke, MNK Replika, Serie A Tim, Tri ruže, LMD Tim, IPA, Azumi i ŽMNK Ljevica Zadar. U iznimno efikasnom turniru do finala su došle ekipe Serie A Tim i Azumi. Da neke nove cure počinju igrati nogomet pokazalo je to da je Antonija Goja bila nevidljiva na terenu. No povrh toga finalna utakmica je bila dramatična u kojoj su obje ekipe mogle do pobjedničkog
pokala kojeg je n kraju uz rezultat 5:4 ponijela ekipa Azumi. Pokal za treće mjesto ponijela je ekipa IPA.

Konačni raspored:
1. mjesto – AZUMI
2. mjesto – SERIE A TIM
3. mjesto – IPA

U muškoj konkurenciji sudjelovalo je 26 ekipa od kojih je pretkolo moralo proći njih 20 da bi u glavni turnir ušlo 16 ekipa. U dinamičnoj atmosferi i dobroj igri tih 16 ekipa je krenulo u pohod osvajanja turnira ‘Ljevica 2017’. Prijavljene muške ekipe na turniru su bile: MNK Ljevica Zadar, Seniori, Jadovi, Hešteg LJŽV, Zemunik, Nogalo, MO Ričina, Tri odojka, Tri kralja, Sukošan, Posljednji sanjari, Sinjoretovo, Lav zaštita 2, Petrčane, Dream Team, Veseli, Puntamika, Stanovi, Cima Ugljan, Tika taka, Otpisani, KK Jazine, MNK Mladost, Zlatni Kutić, Lav Zaštita, Zamjenici.

Nastup u polufinalu su izborile ekipe Ljevica Zadar – Zemunik i Oba daju – Puntamika. U prvoj polufinalnoj utakmici Zemunik se lako obračunao s Ljevicom Zadar te ušao u finale. U drugoj utakmici smo vidjeli dosta čudnu utakmicu u kojoj je u prvom poluvremenu ekipa Oba daju imala posjed lopte od nevjerojatnih 95% no to nisu uspjeli materijalizirati u pogotke. Drugo poluvrijeme je počelo u istom ritmu no ovaj put je ekipa Oba daju uspjela zatresti mrežu Puntamike i mogli su se pripremiti za finalnu utakmicu.

Prije finalne utakmice, utakmicu za treće mjesto su odigrale ekipe Puntamika i Ljevica Zadar. U utakmici za treće mjesto postignuto je 6 pogodaka od kojih je 4 dala Puntamika, a 2 pogotka Ljevica Zadar. Tim rezultatom ekipa Puntamike je osvojila treće mjesto na turniru Ljevica 2017.

U finalu su se susrele ekipe Zemunik – Oba daju, a na Trgu pet bunara je nedostajalo mjesta da bi svi prisutni mogli posvjedočiti finalnoj utakmici. U povjerenju ekipa Zemunika je kazala da se već dva tjedna pripremaju za ovaj turnir i da su sve svoje kapacitete usmjerili ka osvajanju istog. Njihova žrtva i odricanje se na kraju isplatilo budući da su turnir i osvojili.

Konačni raspored:
1. ZEMUNIK
2. OBA DAJU
3. PUNTAMIKA

– Moramo se zahvaliti ekipi MNK Mladost iz Petrčana koja nam je pomogla u organizaciji ovog turnira posuđivanjem nogometnog igrališta. Kakav bi to turnir bio da nema sponzora, a sponzori su NOA Hrvatska, Zlatni Kutić Caffe Bar, Restoran Špajza, Inside Bar i Konoba Misterija. Pored svih do sad navedem zahvala ide i svim volonterima koji su omogućili da ovaj turnir bude organiziran, poručuju organizatori.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...