“Futsal za Petru” – pogledajte finale Županijske futsal lige i pomozite Petri

U subotu, 20. svibnja na rasporedu je finalna utakmica Županijske futsal lige. Za prestižnu titulu među malonogometašima u ovogodišnjem finalu borit će se MNK Tin i MNK Varoš.

Lanjski prvaci, momčad Tina do finala je stigla prizemljivši Puntamiku, dvije lagane pobjede podignule su im samopouzdanje na putu prema obrani titule. Pjesnici iz Papilona uzdaju se u dobre partije prošlogodišnjeg najboljeg igrača finala Ivana Mandića, opasnost za Varoš prijeti i od trojca Burčula, Jakušića i Katalinića. Još ako mladi, ali iskusni Čurčija zaključa svoj gol, kod Tihe Kneževića lako bi moglo biti slavlja.

Ali, ni momčad Varoši nije za podcijeniti. U sastavu imaju barempet igrača koji driblingom  mogu slomiti i najčvršću obranu. Jurlina i Bugarija, skupa s Klarinom i Radmanom čine ubojitu kombinaciju koja bi Tinu mogla pomrsiti planove u finalu.

U zadarskoj futsal zajednicipodijeljena su mišljenja o favoritu finala. Varoš se dosta mučila kontra oslabljene ali hrabre Idasse Nadin i nikoga nisu uvjerili da su u vrhunskoj formi. No, plasman u finale je ostvaren, motiva ne nedostaje, tako da se od subotnje utakmice očekuje puno.

Ovogodišnja finalna utakmica igra se pod motom „Futsal za Petru“.Sva sredstva donirat će se za pomoć pri liječenju našoj maloj sugrađanki Petri Zrilić. Zadarska futsal obitelj još jedan put pokazuje kako je dobro činiti dobro, pozivaju se svi zaljubljenici u mali nogomet da dođu u SC Mocire, podrže svoje favorite na terenu i pomognu djevojčici u borbi za zdravlje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...