HSLS: Klanac za stavljanje rubnih dijelova županije na prvo mjesto, Dellavia za davanje prvog mjesta Zadru

Županijski HSLS šalje nam pomalo konfuzno priopćenje u kojemu Marko Klanac, županijski vijećnik govori jednu, a Nino Dellavia, kandidat za gradonačelnika drugu stvar. Naime, prvi bi prioritet dao rubnim mjestima županije, a drugi ističe bolji Zadar kao prvu stvar kojom će se Zadar baviti. Pročitajte više u nastavku.

Hrvatska-socijalno liberalna stranka poziva građane da izađu na lokalne izbore u što većem broju jer je to jedino jamstvo da će u iduće 4 godine biti zastupljeni njihovi interesi i potrebe.

“Naša županija nedovoljno sluša potrebe najugroženijih skupina građana i nerazvijenih krajeva. Od ključne je važnosti da na prvo mjesto u idućem mandatu stavimo potrebe zapostavljenih dijelova županije i najugroženijih skupina građana”, izjavio je Marko Klanac, istaknuti županijski vijećnik u zadnjem sazivu Skupštine drugi na listi HSLS-a za Županijsku skupštinu.

Nino Dellavia, nositelj HSLS-ove liste za Županijsku skupštinu, ujedno i kandidat za gradonačelnika Zadra, istaknuo je kako je bolja županija moguća samo uz bolji Zadar.

“Izađite na izbore jer našoj županiji treba vizija, a ne krađa i provizija. Nećemo valjda unucima pričati kako nismo mogli bolje jer je županija ovisila o interesima šačice moćnika. Nama treba ravnomjeran razvoj svih dijelova županije u interesu svih njenih žitelja. Izađite na izbore i glasajte za bolji Zadar i bolju županiju”.

Na listi za Skupštinu je i istaknuti ginekolog Ivica Žuvela, koji se zauzima za poboljšanje zdravstvene i socijalne skrbi u cijeloj županiji.

“Obnovit ćemo infrastrukturu domova zdravlja diljem županije i osigurati zdravstvenu zaštitu na udaljenim područjima. U ambulantama poput onih u Benkovcu, Obrovcu i Gračacu uvest ćemo nove specijalističko-konzilijarne usluge kako bi rasteretili zadarsku bolnicu i poboljšali zdravstvenu skrb u gradovima”.

Nositelj Liste HSLS-a za

Županijsko Vijeće Zadarske Županije

Lista broj 3

Nino Dellavia

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...