I muškarci će nekada odbiti seks, a ovo su četiri glavna razloga zašto

Suprotno općem vjerovanju, muškarci nisu uvijek seks mašine i ponekad imaju opravdani razlog za slab libido. Razumijevanje i razgovor je ono što im je najpotrebnije u tom trenutku kako bi im seksualni apetit ponovno porastao, piše Zadovoljna.hr

1. Lijekovi
Neki lijekovi ( npr. za snižavanje krvnog tlaka ili protiv depresije) mogu smanjiti seksualni nagon. Ako je problem u tome, ohrabrite partnera da razgovara s liječnikom.

2. Stres i tjeskoba
Muškarci se često boje hoće li zadovoljiti partnericu u krevetu. Pokušajte ga razuvjeriti i objasniti mu da ćete se osjećati zadovoljno bez obzira na sve. Osim toga, vrhunski seks zahtijeva vježbu pa dajte i njemu i sebi vremena.

3. Iscrpljenost
Umor je vrlo uobičajen razlog zbog kojeg muškarci imaju smanjenu želju za seksom. Stoga ga navečer pustite da se naspava, a u seksu pokušajte uživati u drugim dijelovima dana.

4. Ljutnja
S vremenom se u vezi znaju nakupiti neriješeni problemi što također može smanjiti seksualni apetit kod muškarca. Rješenje su dugi iskreni razgovori, a nije ni loše pokušati tu ljutnju prenijeti u spavaću sobu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...