Indijci u Zadru snimaju film kojeg će gledati preko 50 milijuna ljudi!

Ako ste se jučer u večernjim satima našli kod Pozdrava Suncu, šanse su da ste naletjeli na vrpcom ograđen prostor i bliješteća reflektorska svjetla. U tijeku je, naime, snimanje indijskog filma “Mahnubhavadu” producentske kuće UV Creations u suradnji s hrvatskom produkcijom Blenda d.o.o. Zagreb i partnerima iz Italije ODU movies. Da se radi o uistinu vrsnoj ekipi dovoljno govori činjenica da je koreograf Raju Sujndaram upravo osvojio nacionalno Priznanje za najboljeg koreografa Indije!

Ovaj indijski film sastoji se od pjesama odnosno plesa, a bit će dovršen već krajem srpnja 2017. godine i zasigurno će poslužiti kao odlična turistička promidžba Zadra. Očekuje se da će film biti potencijalno dostupan za 50 milijuna gledatelja.

Inače, u Zadarskoj županiji snima se jedna pjesma na telugu, što je jedan od najčešće korištenih jezika u indijskoj filmskoj industriji. Snimanje je za sada planirano od 23. do 25. svibnja, a snima se na najprepoznatljivijim lokacijama u gradu: Pozdrav suncu, Trg pet bunara, gradski most, Varoš, Kalelarga, itd.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...