Indira odlazi u solo vode: “Želim ostvariti svoje snove i želje…”

Na svojem Instagram profilu Indira Levak (43) objavila je tužnu vijest za obožavatelje Colonije. Naime, otkrila je kako izlazi iz legendarne grupe koju je prije 21 godinu stvorila s Borisom Đurđevićem, donose 24sata.

– Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti, tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek, stoji na društvenoj mreži.

Objasnila je da će dalje nastupati kao Indira zajedno sa svojim timom kreativaca, a svoju prepoznatljivu energiju usmjerit će na svježe ideje i želje vjerne publike, kojoj je zahvalna na podršci i ljubavi.

– Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! Od sada sve informacije o koncertima pratite na novoj Facebook stranici Indira Icolonia Forza. Ljubi vas vaša Indira, napisala je pjevačica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...