Kalmeta: “Mario Pešut nije obiteljski nasilnik. On je žrtva, osobno sam svjedočio agresiji na njega u njegovom domu”

S obzirom da dobro poznajem pročelnika Marija Pešuta i prilike u kojima živi, odgovorno tvrdim da pročelnik Mario Pešut, ne samo da nije nikakav obiteljski nasilnik, već upravo suprotno. On sam žrtva je višegodišnjeg obiteljskog nasilja u toj obiteljskoj kući, samo što je godinama šutio, trpio i nije to htio prijavljivati. Čak štoviše, osobno sam imao priliku svjedočiti jednoj takvoj agresiji na njega u njegovom domu, a ovaj navodni incident upravo je bila još jedna u nizu obiteljskih agresija na njega, kaže gradonačelnik Božidar Kalmeta osvrčući se na incident do kojeg je u petak navečer došlo na adresi gradskog pročelnika za zdravstvo i socijalnu skrb, Marija Pešuta.

Podsjetimo, policija je na poziv njegovog nećaka intervenirala u petak oko 20 sati u njihovoj obiteljskoj kući na Putu Bokanjca gdje je verbalni sukob Pešuta i njegove nevjeste kulminirao fizičkim nasrtajem na nećaka.

Bilo me strah da će nauditi mojoj majci. Nakon što sam mu rekao da ju ostavi na miru, dok sam odlazio, stric, koji je bio u vidno alkoholiziranom stanju, me nekoliko puta udario šakom u glavu i počeo gušiti. Kad sam se oslobodio pozvao sam policiju. Nisam se osjećao dobro, pa sam potražio liječničku pomoć na Hitnom prijemu istu večer. Želimo da se sazna istina o ovom čovjeku. On je obiteljski nasilnik, priča nećak.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...