Božidar Longin predao svoju kandidaturu i listu za Županijsku skupštinu: “Želimo županiju sigurne budućnosti”

Kandidat Hrvatske demokratske zajednice za župana Zadarske županije Božidar Longin predao je Županijskom izbornom povjerenstvu kandidature za župana te listu županijsku skupštinu koalicije HDZ, HSU, HSP AS, HRAST, Reformisti koju je svojim potpisima podržalo 5215 građana.

– Želimo županiju snažnog gospodarstva, razvijenu županiju s modernom infrastrukturom na službi svim njezinim žiteljima, poručio je Longin.

Longin je predao kandidaturu u pratnji velikog broja kandidata s liste te svojih zamjenika Šime Mršića, donedavnog potpredsjednika Gradskog vijeća u Biogradu na moru i Šime Vickovića, aktualnog zamjenika načelnika općine Zemunik Donji i predsjednika mladeži HDZ-a Zadarske županije.

Lista je kvalitetna i u svakom slučaju pobjednička. Imamo puno novih lica, mladih i stručnih ljudi, a na njoj je zastupljeno i više od 40 posto žena. Lista je kvalitetan spoj iskustva i mladosti te smatram da smo s kandidatima maksimalno pokrili sve krajeve naše županije, jer nam je cilj njezin ravnomjeran razvoj. Iako je iza rata naša županija bila teško razorena, ona je danas respektabilna županija po indeksu razvijenosti i kvaliteti života. No, na tome nećemo stati. Pripremili smo vrlo opsežan i konkretan program kojeg ćemo prezentirati u petak 05. svibnja. Taj program odgovara na pitanje kakvu županiju želimo – želimo županiju snažnog gospodarstva, razvijenu županiju s modernom infrastrukturom na službi svim njezinim žiteljima. Mi za to već imamo projekte, imamo kvalitetne ljude koji znaju te projekte provesti i ono što je također važno – za većinu projekata imamo osigurane izvore financiranja. Želimo županiju sigurne budućnosti za sve njezine stanovnike i to je pravi put, poručio je Božidar Longin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...