Maloljetnici krali novac iz pekare i kafića, dijelove mopeda i staklene stijene s autobusne čekaonice

 

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjim maloljetnikom kojeg se sumnjiči da je tijekom vikenda, u ugostiteljskom objektu u Ulici Jurja Matejeva Dalmatinca u Zadru pokušao otuđiti novac kao i da je prije 10-ak dana, u Ulici Stjepana Radića u Zadru, iz pekarnice u vlasništvu 33-godišnjaka otuđio nekoliko stotina kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjim maloljetnikom kojeg se sumnjiči da je u proteklih 10-ak dana, u Pagu, otuđio dijelove mopeda u vlasništvu 35-godišnjaka.

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika u dobi od  17 godina koje se sumnjiči da su u ožujku, u Zapužanima, s autobusne čekaonice otuđili dvije staklene stijene vrijedne nekoliko tisuća kuna.  Protiv njih se Državnom odvjetništvu za mladež podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u noći s  četvrtka na petak, u Privlaci, iz apartmana u kojem je boravio otuđio televizor i druge predmete ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u petak, na odlagalištu automobila, u Zemuniku Gornjem, otuđio sirovine vrijedne  nekoliko tisuća kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...