Ministarstvo financira otočke udruge; Javite se na natječaj!

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je  natječaj za sufinaciranje projekata udruga koje imaju sjedište na otocima.

Ministarstvo poziva zainteresirane udruge koje imaju sjedište na otocima i koje su upisane u Registar udruga RH te Registar neprofitnih organizacija RH i vode transparentno financijsko poslovanje u skladu s propisima o računovodstvu neprofitnih organizacija i djeluju na otocima najmanje jednu godinu zaključno s danom objave natječaja da dostave svoje projektne prijave, pišu Naši školji.

Opći cilj natječaja je financijskom potporom omogućiti provedbu projekata udrugama na otocima u skladu s održivim razvojem hrvatskih otoka koji donose nove ideje, modele razvoja ili načine rješavanja postojećih problema, potiču tradicijske običaje i kulturu otočnog prostora, pridonose očuvanju okoliša i omogućuju sadržajniji i kvalitetniji život na otocima.

Ukupan iznos osiguranih sredstava je 490.500 kuna, minimalni iznos financijske potpore je 20.000 kuna, a maksimalni 40.000 kuna. Rok za prijavu je 8. lipnja 2017. godine, a detaljne informacije pročitajte na mrežnim stranicama MINISTARSTVA.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...