Miočić zapalio Cleveland i pomogao u velikom preokretu Cavsa!

Najbolji UFC-ov teškaš današnjice i jedan od najboljih svih vremena Stipe Miočić zapalio je Quicken Loans Arenu u Clevelandu za vrijeme četvrte utakmice finala Istočne konferencije. Sredinom druge četvrtine spiker i zabavljač u Areni došao je do mjesta gdje je sjedio američki Hrvat i stanovnik Clevelanda Stipe Miočić sa svojim dobrim prijateljem i reperom Machine Gun Kellyjem.

Najprije je na velikom ekranu puštena snimka njegove posljednje borbe i pobjede protiv Juniora dos Santosa nokautom u prvoj rundi. Arena u Clevelandu se tresla tijekom isječaka s te borbe, a i nakon što je spiker pored sebe pozdravio UFC prvaka.

Podsjetimo, Miočić je grad Cleveland učinio ponosnim u svibnju 2016. godine kada je u Brazilu porazio Fabricija Werduma i osvojio naslov UFC prvaka. Mnogi vjeruju da je Miočić prekinuo kletvu Clevelanda kao luzerskog grada, jer su Cavaliersi mjesec dana kasnije osvojili naslov NBA prvaka, nakon što su u finalu okrenuli 1-3 protiv Golden State Warriorsa.

Spomenuti Machine Gun Kelly, na čiju pjesmu “Till I die” Miočić izlazi u oktogon, bio je zvijezda poluvremena na utakmici, a tijekom svoje izvedbe najpopularnije pjesme pozvao je i Stipu da mu se pridruži na centru igrališta.

Cijeli taj šou “nabrijao” je domaću publiku koja je sa strahom pratila prvo poluvrijeme u kojem su Celticsi imali čak 16 poena razlike. Nakon povratka iz svlačionice LeBron James i Kyrie Irving čudesnim su predstavama odveli NBA prvake do uvjerljivom slavlja i 3:1 prednosti u finalu konferencije.

Spomenimo i da je Miočić prilično suzdržan oko pitanja tko bi mogao biti idući suparnik, a razlog bi mogao biti njegov ugovor s UFC-om. Naime Stipe je poludio kada je čuo da su njegova dva posljednja suparnika (Overeem i Dos Santos), koje je kao prvak nokautirao u prvoj rundi, dobila više novaca od njega.

– Bio sam ljut nakon posljednje borbe kada sam saznao da protivnik zarađuje više od mene. Riješili smo stvar, rekli su mi da ako nokautiram JDS-a u prvoj rundi, ponovno ćemo razgovarati. Ja sam svoj dio odradio. Volim se boriti i zato sam odradio meč. Sada kada sam odradio svoj dio posla, očekujem novi razgovor, rekao je Miočić.

Nedavno je također rekao da bi volio okušati svoje boksačke vještine u ringu i to ni manje ni više nego s teškaškim prvakom Anthonyjem Joshuom.

– Ja sam mnogo boksao. Boksao sam prije nego što sam postao MMA borac. Vjerujem da bih mogao boksati s njim. On je čvrst momak, ali mislim da sam i ja. Sve se može dogoditi. To je borba. Iznenađenja se događaju u raznim sportovima. Pogledajte MMA. Svašta se može dogoditi. Vjerujem da bi to bio zanimljiv meč, kazao je UFC prvak, piše Dnevnik.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...