Mustać i Pupovac predvode listu MODES-a za Privlaku

MODES nam šalje priopćenje o najavi predstavljanja svojega programa i kandidata za Općinu Privlaka. Više pročitajte u nastavku.


MODES je stranka koja će i ubuduće okupljati ljude oko sebe, svojim idejama, znanjima i kompetencijama želimo dati svoj doprinos ravnomjernom razvoju općine Privlaka. Neopterećeni podjelama, aferama ili zavadama kako bivših, tako i sadašnjih vladajućih struktura, čistog srca ulazimo i imamo veliku želju, znanje i kompetencije za rad na dobrobit svih mještana naše općine. Naš glavni cilj jest okupiti kvalitetne ljude oko sebe, posebice mlade, stručne, obrazovane i sposobne, upravo u tome leži naša snaga za bolju budućnost Privlake!

Stoga, pozivamo Vas na predstavljanje našeg programa, koje će se održati dana,  19. 05. 2017 (petak) u 18 sati u multimedijalnoj dvorani Osnovne škole Privlaka, kako bi zajedničkim snagama ostvarili što bolji uspjeh na nadolazećim lokalnim izborima za dobrobit općine Privlaka.

Za načelnika općine Privlaka (lista broj 3), kandidat Moderne demokratske snage (MODES) je Petar Mustać, bacc. oec. iz Privlake, dok je za njegovog zamjenika kandidat Danijel Pupovac iz Privlake.

Broj 6 – lista općinskog vijeća MODES

1. Petar Mustać, bacc. oec.
2. Danijel Pupovac
3. Toni Grbić
4. Jure Eterović
5. Jakov Zorić
6. Paola Vulinović, univ. bacc. phys.
7. Ivan Kršlović
8. Marina Skoblar
9. Nikolina Mustać, univ. spec. admin. publ.
10. Celina Kolanović
11. Maria Mariola Glavan

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...