NAŠLI SE ĐOLE I BORO: Balašević posvetio pjesmu “Za dvoje Zadrana” Bori Poštaru

O prijepiskama između Borisa Marina, naše živuće legende koju najbolje znamo kao Boro Poštar, i Đorđe Balaševića, novosadske i regionalne glazbene živuće legende, već ste svi čitali pa o tome sada ne treba puno govoriti. Ako i niste, podno ovoga članka sigurno ćete pronaći nešto na tu temu.

Naše nije da sada pišemo o razlozima zbog kojih je Boris Marin obranio Đorđa Balaševića od neumjesnih komentara, niti da pišemo zašto je Đorđe Balašević jednostavno ikona koja je bez muke napunila čitavu dvoranu Krešimira Ćosića.

Naše je sada samo da prenesemo vijesti o tome što se dogodilo nakon, odnosno kako je priča o novostvorenom, a čini nam se i vječnom prijateljstvu, doživjela svoj vrhunac.

Boro i Đorđe su se sreli, Boro i Đorđe su pokazali da ima nešto jače od mržnje, da ima nešto što prelazi sve granice, a to je iskrenost i prijateljstvo. Đorđe i Boro su nam pokazali nešto što danas rijetko imamo prilike vidjeti – kako biti ljudi.

A kao da sami susret dvije legende nije bio dovoljan da nam objasni stvar-dvije, Đole je jučer ekskluzivno izveo pjesmu “Za dvoje Zadrana” koju je posvetio vođi Tornada. Ako niste bili na koncertu, jer navala je bila velika, pjesmu poslušajte u nastavku. Ako niste bili na koncertu, a za time žalite, ne brinite – Đorđe Balašević obećao je svoj povratak u Zadar kojemu se svakako od srca veselimo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...