Objava o smrti glupa je promocija nove pjesme, ali Stoka je hvala Bogu živ

Na službenoj Facebook stranici repera Marina Ivanovića Stoke pojavila se vijest da je pjevač mrtav, odnosno objavljena je njegova osmrtnica.

“U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i poznanicima tužnu vijest da je u 35. godini života nakon dugogodišnje borbe s ovisnošću, od uzroka predoziranja kokainom noćas preminuo naš brat Marin Ivanović Stoka”, stoji na osmrtnici uz napomenu da će se više informacija uskoro doznati na njegovom službenom Facebook fan pageu.

Vijest je uznemirila njegove mnogobrojne obožavatelje koji su na sve načine pokušavali doznati je li ta vijest istinita ili samo jako loša fora i pokušaj promocije, piše Index.

“Znaci ovo tko je objavio stvarno je bolestan.Neznam samo kako se neko moze zajebavat na racun necijeg zivota”, “Ako je to neka fora ili promocija nikad vise necu play stisnut da ga slusam!”, “Možda se sa ovom osmrtnicom oprasta od starog načina života i nekih loših navika…ili se čovjek sutra zeni… Stvarno tko još na osmrtnici napiše da se predozirao?!”, “Ako ti je ovo postao nacin za promociju nove stvari ili albuma onda si stvarno dno dna”, komentirali su ljutiti fanovi.

Ipak, kao što su mnogi pretpostavljali, riječ je bila samo o promociji njegove nove pjesme “Stara škola kreka”.

“Droga je zlo te siguran put u SMRT. Izaberite put svjetla i ljubavi, jedini ispravni put. Potražite pomoć te krenite u borbu s vragom, izlaz uvijek postoji”, poručio je Stoka uz novu pjesmu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...