Odličan program Ritma kulturizma; Predstavljanje solarnog stabla, Kina pod zvijezdama, humanitarne akcije za OB Zadar

Odjel za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru je i ove godine, osmi put po redu, organizator studentskog projekta Ritam kulturizma. Svečano otvorenje projekta održat će se u srijedu, 10. svibnja u 17 sati ispred zgrade Sveučilišta u Zadru na Novom kampusu (ulica Dr. Franje Tuđmana 24).

Vođeni ovogodišnjom temom projekta ”Inovacije i održivost”, studenti će na svečanom otvorenju predstaviti solarno stablo koje na sebi ima solarne panele koji uz pomoć sunčeve energije omogućuju punjenje prijenosnih uređaja, a uskoro će biti osposobljena Wifi zona.

U sklopu otvorenja organizira se i humanitarni gastro sajam na kojemu će, u suradnji s Hotelijersko – turističkom i ugostiteljskom školom, svoja jela predstaviti pet zadarskih restorana. Predstavljena jela mamit će mirisima i okusima mediteranske kuhinje, a posjetitelji će imati priliku nazdraviti uz čašicu dobrog vina poznatih vinara. Namirnice za gastronomski sajam donirale su brojne tvrtke.

Cijela svečanost bit će popraćena koncertom James Banda, koji će se pobrinuti za veselu atmosferu.

U 20:30 sati počet će program Kina pod zvijezdama, koje se na zadarskom području nema priliku baš često posjetiti, a u okviru kojeg će se prvo prikazati dokumentarni film Energized (Pod naponom)  te u 22 sata film Captain Fantastic (Kapetan Fantastični).

Studentski projekt vođen je humanitarnom akcijom  #zračidobrotu, kojom će se sva prikupljena sredstva donirati Općoj bolnici Zadar kao pomoć pri kupnji aparata za zračenje onkoloških bolesnika.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...