Odlični mladi zadarski triatlonci; S Državnog prvenstva u duatlonu vratili se s pet medalja

Triatlon klub Zadar diše punim plućima!! Mlađi kadeti i početnici A i B triatlonci iz triatlon kluba Zadar nastupili su ovu nedjelju 21.05 u Zagrebu na Državnom prvenstvu u supersprint duatlonu uz pratnju svojih trenera Ivana Tute i Ivana Gobina.  Utrka se odvijala na Karting stazi u Zagrebu, osiguranje i sama organizacija je bila odlična a vrijeme sunčano.
Natjecanje u duatlonu se sastoji od : trčanja – bicikle – trčanja ( disciplina supersprint 2,5km – 10km – 1,25km ). Duatlon za djecu ( 800m – 2km – 400m ).

Medalje su osvojili:

Srebrna i brončana početnice A – Đana Špralja i Jovana Mrzyglod
Srebrni početnik A David Štulina
Srebrni i brončani početnici B Šimun Srzić i Josip Bepo Srzić

Imamo tri srebrne i dvije brončane medalje, sretni smo i ponosni da nakon osam godina od osnutka Triatlon kluba Zadar u klubu trenira 25 djece dobi od 1 – 6 razreda. Na natjecanju je nastupilo 16 djece, popunjen mini-bus do zadnjeg mjesta. Čestitao bi našim natjecateljima, ponosni smo na svih: Monika Končurat, Kata Ćurko, Magdalena Medić, Šime Baradić, Stipe Perić, Lovre Ležaja, Dinko Klarić, Josip Klanac, Niko Surać, Ante Medić, Roko Šango, kaže trener Ivan Gobin.

Sljedeće natjecanje je već ovu nedjelju na Punta Skala triatlonu gdje će uz djecu nastupiti i odrasli članovi T.K.Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...