Općina Pašman: Ćosić i Magić objasnili zašto na izbore idu s HDZ-om

Proteklih tjedana mediji su nagađali i donosili proizvoljne zaključke o kandidatima za Općinsko vijeće i načelnika Općine Pašman te njihovoj stranačkoj pripadnosti.

Radi pravovaljane informiranosti, prije svega stanovnika naše općine, želimo istaknuti da je kandidat za načelnika Općine Pašman na Kandidacijskoj listi Hrvatske demokratske zajednice Krešimir Ćosić, a njegov zamjenik Andro Magić.

Pitaju nas zašto su se nekadašnji nezavisni kandidati priklonili HDZ-u? Prije četiri godine došli smo na vlast u Općini Pašman sa željom da napravimo promjene i općinsku upravu izvedemo na pravi put. Promjene smo pokrenuli, puno projekata je završeno, a puno ih je i u pripremi. Sada sada trebamo nastaviti istim putem i Općinu Pašman učiniti poželjnom turističkom destinacijom i mjestom ugodnog življenja za sve naše stanovnike! S podrškom jedne velike stranke kao što je Hrvatska demokratska zajednica taj će nam posao biti olakšan i ostvariv u sljedeće četiri godine.

Uz uspješan dvojac Ćosić – Magić, na listi su Ivan Čikarela, Petra Perinović, Šime Jureško, Ana Lukačić, Jagoda Blagdanić, Šime Pedišić, Martina Čirjak, Ivana Kulonja, Višnja Tarokić, većinom mladi ljudi puni elana i željni rada. Svako mjesto ima svoga predstavnika, ali najbitnije je da će buduće vijeće moći donositi kvalitetne i bitne odluke u službi svih naših mještana!

Naš program je poznat jer je on nastavak uspješne priče koju smo započeli prije četiri godine. Ipak, želimo istaknuti da će u fokusu našeg interesa i dalje biti ljudi. Općina će kao i do sada brinuti o porodiljnim naknadama, studentskim stipendijama, potporama vlasnicima OPG-ova, poduzetnicima, učenicima i stanovnicima treće životne dobi.

Okosnica gospodarskog razvoja i rasta je turizam, a tome su podređeni i mnogi infrastrukturni projekti, poput uređenja glavnih šetnica, idejnog projekta za luku nautičkog turizma u Pašmanu, raspisivanje međunarodnog natječaja za T2 zonu u uvaliKablin u Ždrelcu.

Otvoreni smo za dijalog i suradnju s našim mještanima i ovim putem želimo poručiti da nećemo iznevjeriti njihovo povjerenje.

Krešimir Ćosić, kandidat za načelnika Općine Pašman

Andro Magić, zamjenik

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...