Otvoren natječaj za Prometnu jedinicu mladeži – traži se 34 “bobija”!

Od strane Grada Zadra, Upravnog odjela za gradsku samoupravu i opće poslove za 2017. godinu, izdvojena su novčana sredstva za 34 pripadnika Prometne jedinice mladeži. Uvjet za prijem u Prometnu jedinicu mladeži je da kandidat ima prebivalište na području Grada Zadra (Crno, Kožino, Petrčane, te otoci koji administrativno pripadaju Gradu Zadru), a ukoliko ostane slobodnih mjesta ista se mogu popuniti i kandidatima koji nemaju prebivalište na području Grada Zadra (Grad Zadar, Dopis: Klasa: 340-01/17-01/246.,  Ur. Broj: 2198/01-15-17-2, od 20. travnja 2017. godine), objavila je PU zadarska .

Zahtjevi se zaprimaju do 25. svibnja 2017. godine, a potrebno ih je dostaviti u PU Zadarsku u ulicu Bana Josipa Jelačića br. 30.

Pripadnici prometne jedinice mladeži moraju ispunjavati sljedeće uvijete propisane prema pravilniku (NN 148/08) o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja te odori i oznakama prometnih jedinica mladeži i školskih prometnih jedinica:

1)    mora imati navršenih 16 godina života ili više,

2)    primjeren u učenju, ponašanju i radu,

3)    mora imati zdravstvenu sposobnost koju dokazuje potvrdom liječnika obiteljske/opće medicine,

4)    prednost imaju kandidati koji imaju položen vozački ispit bilo koje kategorije, te pripadnici koji su prošli obuku.

Pripadnicima prometnih jedinica mladeži, kada obavljaju poslove tih jedinica, pripada naknada u visini koju odredi nadležno tijelo jedinice lokalne samouprave (2000 kn).

Program osposobljavanja pripadnika prometnih jedinica obuhvaća prometno-preventivni odgoj sudionika u prometu, pravila prometa, prometne znakove, upravljanje prometom i pružanje pomoći sudionicima u prometu.

Obrazac za prijem u Prometnu jedinicu mladeži možete podignuti kod dežurnog službenika na ulazu u zgradu PU zadarske.

Nepotpuno ispunjeni obrasci u kojima nedostaju potvrde od škole i liječnika opće prakse neće se razmatrati.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...