Od 9. svibnja 2017. do 9. studenoga 2017.

Ovo će zanimati sve umirovljenike i roditelje: Zadarska županija uključena u pilot-projekt Hrvatske pošte i HZMO-a

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Od 9. svibnja 2017. do 9. studenoga 2017., sve zahtjeve za ostvarivanje prava iz mirovinskog osiguranja i prava na doplatak za djecu građani će osim u područnim službama i uredima HZMO-a moći predavati i u 307 poštanskih ureda Hrvatske pošte.

Pilot-projekt provodit će se u pet županija Republike Hrvatske: Ličko-senjskoj, Zadarskoj, Šibensko-kninskoj, Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj. U ovim županijama posluje 307 poštanskih ureda od ukupno 1016 koliko ih Hrvatska pošta ima u svojoj mreži. Ovim projektom korisnicima i građanima omogućeno je da na području navedenih županija, osim u područnim službama/uredima i ispostavama HZMO-a, zahtjeve i dokumentaciju potrebnu za ostvarivanje prava iz mirovinskog osiguranja i prava na doplatak za djecu i ostale usluge Zavoda predaju i u njima najbližim poštanskim uredima, izvijestio je HZMO.

Ugovor o pilot-projektu suradnje između Hrvatske pošte i Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje potpisali su Josip Aladrović, ravnatelj HZMO-a i Ivan Čulo, direktor Društva HP.
Više informacija o ostvarivanju prava iz mirovinskog osiguranja i doplatka za djecu možete saznati na internetskoj stranici HZMO-a.

Popis poštanskih ureda obuhvaćenih ovim pilot-projektom možete vidjeti ovdje.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar