Ovog vikenda bit će veselo u Biogradu: Održava se Euro Vespa Festival

Veselo će biti ovaj vikend u Biogradu na Moru kada se u organizaciji Vespa kluba Dalmacija održava Euro Vespa Festival 2017 i koji traje od 25. do 28. svibnja!

Prvi dan susreta dočekuju se sudionici, vrši se registracija istih te im se dijele gadgeti. Za drugi dan predviđene su organizirane vožnje po okolici, a navečer je za sve sudionike organiziran party u Solinama, u Pocco Locco baru te na plaži Bošana. U subotu od 11:00 sati je defile svih vespi na relaciji Biograd – Sveti Filip i Jakov – Pakoštane – Biograd. Najveća atrakcija će svakako biti u subotu navečer kada će od 22:00 sata u ribarskoj luci nastupati Andy Miketa Action Painting uz Dj Stefan Rima. Na bini će biti postavljen veliki led zid i vrhunsko ozvučenje. Action painting se izvodi samo na otvorenom radi upotrebe nitro sprejeva. Slika se na prokromskoj ploči, na bini, uz pozadinski ritam dj-a. U nedjelju je zadnji dan susreta gdje se ispraćaju svi sudionici i dodjeljuju plakete klubovima.

Posjetite nas u Biogradu i budite dio ovog Festivala posvećenog najomiljenijem skuteru na svijetu!, poručuju organizatori.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...