Parkiranje na slovenski način

Nepropisno parkiranje na slovenski način danas je fotografijom zabilježio naš čitatelj. Naime, kako je s nje vidljivo, bezobziran slovenski vozač svoj je Audi ugurao na nogostup, vidljivo blokirajući pristup invalidima, pješačkom prijelazu i ostalim šetačima na Branimiru. Jedino što je eventualno moglo dobro proizaći iz ovakvog parkiranja je valjda dodatna tema o kojoj mogu popričati gosti obližnjih kafića i šetači na mostu.

U svakom slučaju pitamo se bi li se vozač Audija ovako parkirao i u svojoj Ljubljani te može li mu dovoljno opravdanje biti da na Obali kneza Branimira i u obližnjim ulicama stvarno nema dovoljno parkirališnih mjesta. Na oba odgovora, vjerujemo, odgovor je ne.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...