Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije

Plivački klub „Zadar“ nakon obuke neplivača bogatiji je za 12 malih superjunaka

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

 

Plivački klub „Zadar“ nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 12 malih superjunaka.

Grupe malih neplivača kroz svibanj vodili su treneri Željko Olujić i Maja Štrbac. U obuci su sudjelovali: Filip Ćoza, Matko Katavić, Luka Korda, Petra Korda, Vito Lenkić, Gabriel Lisica, Gabrijela Mišlov, Antea Perica, Filip Strika, Mia Vujnović, Marin Žepina i Viktoria Žepina.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Plivački klub „Zadar“ je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena.

Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub „Zadar“. Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 231 783 i putem e-maila na [email protected] i [email protected] U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Višnjik.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar