Po cijeni od 35 kuna od danas su u prodaji karte za koncert kojim pomažemo teško bolesnoj Petri!

Kako smo već najavili, brojne zvijezde pjevat će za našu malenu sugrađanku Petru Zrilić, 11-godišnjakinju kojoj je dijagnoza neuroblastoma lijeve nadbubrežne žlijezde 2011. godine naglo prekinula bezbrižno djetinjstvo.

Karte su u prodaji od danas, 16. svibnja na blagajni dvorane Višnjik i u agenciji Aquarius po cijeni od 35 kuna.

Na koncertu 23. svibnja u 20 sati u dvorani Krešimir Čosić, za Petru će zapjevati Mate Bulić, Tiho Orlić, Alen Nižetić, Marina Tomašević, Ivica Sikirić Ićo i mnogi drugi…

U šest godina, koliko se već liječi od ove opake bolesti, Petra je prošla je kroz 40 kemoterapija, 60 zračenja i 3 puta zračenje cijelog tijela.

Nakon što je posljednje dvije kemoterapije jako teško podnijela, njezina je liječnica predložila imunoterapiju – oblik liječenja ubrizgavanjem antitijela, kako bi se Petrin organizam potakao na borbu protiv malignih stanica.

No, imunoterapija u Hrvatskoj ne postoji, a liječenje u Njemačkoj Petrini roditelji nisu u mogućnosti sami financirati – uz Petru, moraju prehraniti još četvero djece, a cijena ovog životno važnog postupka u Americi košta 500.000 dolara, a u Europi 100.000 eura.

Nije nam bilo lako izaći u javnost, nikada nismo ni slutili da bi do toga moglo doći, priznaju Petrini roditelji, duboko ganuti dobrotom ljudi.

Petrina je teška sudbina, naime, dotakla mnoge Zadrane, koji su obitelji nudili smještaj u Njemačkoj, financijsku pomoć u liječenju pa čak i travarske pripravke, a sada je organiziran i koncert kako bi njihovoj kćeri bila pružena nova šansa za život.

Pomozimo zato i svi mi. Dođimo na koncert, zabavimo se uz glazbu odličnih izvođača i napravimo veliko djelo!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...