Proplivalo 17 ribica PK Jadere; Nagrađeni diplomama i poklonima

Jučer je završio još jedan tečaj obuke neplivača na bazenu Višnjik. Obuku je završilo 17 ribica, a tečaj je trajao 15 radnih dana nakon čega su naši plivači svojim instruktorima i roditeljima pokazali što su naučili u protekla tri tjedna. Nakon završene provjere od strane osoblja Plivačkog kluba Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klubskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima.
Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu.
U srijedu na obuku kreću dvije grupe ribica, a ovim putem obavještavamo sve zainteresrane da još uvijek primamo prijave za slijedeći tečaj obuke koji će se održati u lipnju. Fotogaleriju sa obuke te završnog sata i dodjele medalja možete pogledati na našim web stranicama www.pk-jadera.hr gdje ujedno možete pronaći sve informacije o upisu.
Obuku su završili: Ivan Alduk, Josip Alduk, Marko Bakotić, Marko Begonja, Ante Begonja, Luka Biloglav, Šimun Nikitović, Emili Orlović, Natalia Orlović, Toma Perić, Lovre Perinović, Mikula Rukavina, Cvita Lucija Rukavina, Mateo Šare, Greta Švraka, Sunčica Vitas, Željko Žuža.
Treneri koji su provodili pogram: Ante Džaja, prof. Edgar Nimac

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...