Prvi čovjek UFC-a: “Stipe je podrapao Dos Santosa”

Proteklog vikenda održan je UFC 211 predvođen borbom između Stipe Miočića i Juniora dos Santosa.

Stipe Miočić je još jednom dokazao kako je zasluženo prvak UFC-ove teške divizije pobjedivši nekadašnjeg prvaka tehničkim nokautom u prvoj rundi. Predsjednik UFC-a otkrio je novinarima nakon priredbe mnoge zanimljivosti, a među ostalim se osvrnuo i na Stipinu pobjedu, piše Index.

“Znao sam da borba neće ići na pet rundi, ali nisam mislio da će mu trebati samo par minuta da je završi. JDS je prije borbe izgledao odlično, rad na fokuserima mu je bio besprijekoran, ali Stipe ga je jednostavno “podrapao”, vrlo jednostrana borba”, izjavio je White.

Naravno da brojna pitanja novinara nisu mogla niti ovoga puta proći bez McGregora. Jedan od prisutnih novinara rekao je Whiteu kako se priča da je meč McGregor – Mayweather dogovoren, na što je White odvratio da to nema veze s istinom. Novinar je preformulirao svoje pitanje rekavši kako se priča da je Dana sve dogovorio samo s Conorom, na što je odgovori bio identičan kao i na prethodno pitanje. Čini se kako nećemo tako skoro saznati hoće li se ovaj meč dogoditi.

U intervjuu je White iznio brojne zanimljivosti. Zasigurno vrijedi izdvojiti kako se osvrnuo na pobjedu Demiana Maije te rekao kako mu je sljedeća borba ona za naslov prvaka u velter kategoriji. Ovaj brazilski jiu-jitsu majstor definitivno je zaslužio napad na titulu nakon niza od 7 pobjeda.

Ostatak vrlo zanimljivog intervjua pogledajte niže u tekstu…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...