PU zadarska: “Kamper na rivi je tamo potpuno legalno”

Čitatelj nam šalje fotografiju kampera parkiranog na zadarskoj rivi, što je bi u drugačijim okolnostima bio težak prometni prekršaj, ali ne i u ovom slučaju. Naime, kako smo se informirali kod glasnogovornika PU zadarske Elisa Žodana, u ovom slučaju kamper se tamo nalazi potpuno legalno.

– Dobili smo mnogo pritužbi građana na spomenuti kamper, ali tamo je parkiran uz dozvolu gradskih vlasti što znači da nema ništa ilegalno ni sporno u ovom slučaju. Kamper se tamo nalazi kao logistička potpora u pripremanju nadolazećeg prvenstva u jet skiju, kaže nam Žodan.

Zadar će od 19. do 21. svibnja biti domaćin prvog kruga utrke UIM Aquabike Europskog prvenstva, odnosno Jet ski prvenstva. Očekuje se između 120 i 150 natjecatelja, a za sada ih se prijavilo 100, dok je 60 potvrđenih.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...