Ritam kulturizma; Studenti sakupljaju donacije za kupnju aparata za zračenje OB Zadar

10. svibnja u 17:00 sati ispred zgrade Sveučilišta u Zadru na Novom kampusu (Ul. Dr. Franje Tuđmana 24i) studentski projekt Ritam kulturizma.

Tema ovogodišnjeg projekta je „Inovacije i održivost“, a uz bogat akademski i edukativni dio, ističe se kulturni, sportski i zabavni karakter projekta. Tako će ovogodišnji Ritam kulturizma obilježiti postavljanje solarnog stabla ispred Novog kampusa, humanitarni gastro sajam, kino pod zvijezdama, tradicionalna večer klapa u sv. Donatu, ali i brojna druga zanimljiva događanja.

U okviru projekta organizirana je i humanitarna akcija pod nazivom #zračidobrotu te će tijekom cjelokupnog održavanja projekta Ritam kulturizma biti moguće donirati sredstva za kupnju linearnog akceleratora Općoj bolnici Zadar za potrebe zračenja onkoloških bolesnika.

 

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...