Sandra Vukić uoči drugog kruga lokalnih izbora: “Vašom podrškom omogućit ćete da vrijedno i moralno nastavimo prosperitet i izgradnju”

Uoči drugog kruga lokalnih izbora, Sandra Vukić, HDZ-ova kandidatkinja za načelnicu Općine Vrsi obratila se biračima i podsjetila na projekte realizirane tijekom njezinog desetogodišnjeg mandata:

“Zajedno s vama i uz vašu podršku koju mi dajete deset godina uspjeli smo zajedničkim naporima, zalaganjem i trudom ostvariti vidljiv i prepoznatljiv razvoj naša dva prelijepa mjesta. U nedjelju, 4. lipnja 2017. godine odlučujemo o smjeru kojim želimo dalje. Moramo zaboraviti na podijele, razmirice i neslaganja jer ovo nije pitanje tko će nas voditi, nego je ovo pitanje naše budućnosti i budućnosti naših mjesta. Vašom podrškom i vašim glasovanjem za Sandru Vukić i HDZ ćete omogućiti da nastavimo prosperitet i izgradnju, da pokrenemo nove i uspješne projekte, da se za vas bore i zalažu pošteni, vrijedni i moralni ljudi, koji su se dokazali u dosadašnjem radu, za osobe koje će se oduprijeti krupnom kapitalu i interesnim skupinama, glasno se zalažući za zaštitu naše imovine i svakog našeg čovjeka, za osobe koje vas nikad nisu niti neće zaduživati.

Isto tako, birajući Sandru Vukić i HDZ borimo se protiv onih koji žele vlast zbog osobnih interesa i to rade skrivajući se iza drugih, onih koji ne biraju sredstva i načine da bi se domogli vrške imovine, onih koji projekte od interesa zajednice nastoje oblatiti pišući tužbe i iznoseći laži. Načelnik treba biti hrabar, odvažan, pravedan, pošten, spreman svakome stati pred oči i izreći svoje mišljenje te se časno boriti za sve nas i za naše mjesto, ali što je najvažnije biti samostalan i bez interesnih skupina. Iza mene stoje djela i projekti dok tek trebamo razjasniti tko ili što stoji iza mog protukandidata? Stoga, pozivam svog protukandidata na javno, radijsko sučeljavanje o projektima, programima, viziji razvoja Općine, ali i o istini. Jako je bitno da naši žitelji, a naročito naši mladi znaju kome ukazuju svoje povjerenje i kome povjeravaju našu Općinu. Podupiremo političko aktiviranje svih skupina društva, a naročito naših mladih, onih na kojima svijet ostaje, ali ne način da se prijeti, ucjenjuje, napada one koji razmišljaju drugačije.

Neka Luka Perinić pojasni našim mještanima zašto su njegovi ljudi s liste „upadali“ u kuće i zastrašivali, „skidali“ dvorišna vrata, prijetili i agresivno se ponašali prema mještanima i mladima koji nisu dio njihovog društva i načina razmišljanja. Nitko se ne smije u današnjem društvu osjećati odbačen jer misli i ponaša se drugačije. Svi se moramo zalagati za slobodu govora i izražavanja mišljenja jer istina je često puta bolna, naročito onima koji žele zavarati ljude.

Žao mi je što je nezavisna lista Luke Perinića postala instrument u rukama Šime Maraša, Željka Predovana, Marka Milutina i Matea Perinića koji ih koriste da se domognu vlasti i ostvare svoje dugogodišnje materijalne težnje, ne samo za općinskim proračunom već i za teritorijem vrške obale, Punte Velebit i naših ostalih prirodnih bogatstava. Koristeći njihovu listu navedeni moćnici koji su u milijunskim zaduženjima žele preko naše imovine sanirati svoje obveze i okoristiti se. Prozivali su nas da smo protiv projekta odvodnje koji je težak 317 milijuna kuna i da ga želimo opstruirati. Međutim to nije točno, prava istina je da se ja i vijećnici HDZ-a već dugo godina zalažemo i borimo da taj projekt što manje optereti lokalno stanovništvo i u tome smo uspjeli. Zašto danas, Emil Ćurko i Kristijan Kapović lobiraju za interesnu skupinu, zašto je njima svejedno hoće li lokalno stanovništvo plaćati više od 30,00kn za metar kubni vode? Zato što oni zajedno sa Šimom Marašom i Željkom Predovanom žele na projektu odvodnje pokriti dugove svojih posrnulih tvrtki ne vodeći računa o cijeni vode za stanovništvo. Njima ništa ne predstavlja da stanovništvo plaća preko 30,00 kn za metar kubni vode. Nama nije u interesu da vi dragi naši mještani plaćate skuplju cijenu vode, ali njima i njihovim tvrtkama očito je. Njihova prljava kampanja da ostvare svoje planove je intenzivna preko godinu dana, gdje ne biraju sredstva da se oblati i diskreditira mene i moj tim. Međutim za mene i moj tim govore djela i projekti koji su ostvareni i realizirani u proteklih deset godina što ne može osporiti nikakvo blaćenje i diskreditiranje.

Danas je Općina Vrsi primjer uspješne Općine, Općine koja nema kreditnih zaduženja niti dugova, Općine koja ima preko 20.000.000,00 kn imovine, Općine koja ima preko 2.000.000,00 kn viška prihoda s kojima raspolaže, Općine koja nema nepodmirenih obveza. Vrsi i Poljica danas se mogu pohvaliti dvjema ambulantama, stalnim liječnikom, suvremenom ljekarnom, mrtvačnicom, vatrogasnim domom, uređenom obalom, sve većim brojem turista, infrastrukturom u jako dobrom stanju. Osjećam svoj poziv da se nakon deset godina vođenja Općine Vrsi i dalje zalažem i borim za imovinu i teritorij Općine Vrsi, a posebno za moje mještane bez obzira na njihovo političko opredjeljenje. Želim kao i dosad, za dobrobit svih nas Vrsi i Poljica voditi zajedno s vama!”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...