Sonik u Sukošanu otvorio svoju prvu trgovinu uređenu po novim standardima tvrtke, zavirite s nama unutra

Sonik je danas u Sukošanu, nakon više tjedana uređenja svoje postojeće trgovine, na istom mjestu ali u savršeno novom ruhu otvorio preuređenu poslovnicu. Uz vidljivo zadovoljstvo kupaca i djelatnica, novouređeni Sonikov dućan nudi potpuno novo iskustvo kupovine.

Ono što je već na prvi pogled vidljivo je prostrani prostor kojim dominira svježe voće i povrće, i to odmah na dohvat ruke, pri samom ulazu. Sama činjenica ne bi bila toliko zanimljiva i hvale vrijedna, da nije riječ o proizvodima lokalnih proizvođača.

– Sonik otkupljuje voće i povrće od firmi i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva iz zadarske županije i tako svojim kupcima nudi kvalitetne, svježe, domaće proizvode po pristupačnim cijenama, a ujedno i potiče razvoj malih seoskih gospodarstava i županije općenito, govore nam iz Sonika.

Znatno veća ponuda artikala nego ranije, ali i znatno svježiji i prostraniji ambijent novog Sonika, u koji smo se uvjerili u jutrošnjem posjetu ovoj Sonikovoj trgovini, posebno nas je iznenadila kada smo od svakog kupca, zapravo, čuli izjave poput “napokon ste se otvorili”, “kako vam je sad lijepo” ili pak “koliko je sad ovo veliko, a gle, ima svega sad za kupiti”.

Uz mali znak pažnje svakom kupcu s odjela pekare, djelatnice su nudile besplatne croissante, štrudle ili krafne, što je svakako pozitivno iznenadilo sve kupce.

Kako izgleda novouređena trgovina Sonik u Sukošanu, koja će biti ogledni primjer za preuređenje i izgled svih ostalih trgovina ovog lokalnog lanca trgovina – pogledajte u galeriji.

Smatrate li da se vi ili netko vama blizak ne bi trebao nalaziti u ovoj galeriji? Ispunite Zahtjev za uklanjanje sadržaja a mi ćemo svakako pokušati uvažiti sve vaše objektivne razloge za isti. Svakako vas molimo da prije toga pročitate sve odredbe prije ispunjavanja istog.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...