Stipe izgleda sjajno: Miočić na vaganju 400 grama teži od Cigana

Stipe Miočić bio je na svojoj otprilike standardnoj težini od 111.5 kilograma. Junior Dos Santos ima samo 400 grama manje, a oba borca izgledala su vrlo dobro te nema sumnje kako su jutros i doručkovali te će spremni dočekati sutrašnji nastup u kavezu i borbu za najvredniji pojas svjetskog MMA-a, piše Index.

ipe miočićJoanni Jedrzejczyk trebalo je najduže te se pojavila pri samom kraju vaganja. Prošla je vagu, ali po internetu se mogu čitati usuglašeni komentari kako prvakinja nikada nije izgledala ovako loše na vagi te se čini kako se i ona malo opustila ovoga puta. No, glavno da je uspjela. Njena protivnica, koja se ne tako davno borila u dvije kategorije iznad, bila je na 200 grama ispod granice.

Vagu su prošli svi borci koji su se pojavili. No, pojavio se nije Jared Gordon, koji se potužio na probleme probavnog sustava te je morao otkazati svoju borbu protiv Jose Quinonesa. Tako na kraju ovaj event ostaje na 11 duela.

Ceremonijalno vaganje, na kojemu će se održati sučeljavanja, na rasporedu je kasnije večeras uz izravan prijenos na Youtube kanalu UFC-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...