dužnost obavljao skoro 10 godina

Stipe Zrilić se oprostio od funkcije: “Ostavljam proračun pohvaljen za transparentnost”

Arhiva/ZARAPIX

Župan Zadarske županije Stipe Zrilić u pismu na kraju mandata osvrnuo se na proteklih deset godina na vodećem mjestu lokalne samouprave

”Po isteku mandata župana Zadarske županije, čiju sam odgovornu dužnost obavljao skoro 10 godina s iznimnim osjećajem ponosa i časti, želim Vam iskazati svoju zahvalnost na suradnji u radu i razvijanju odnosa međusobnog poštovanja i razumijevanja”, piše Zrilić.

”Kao nositelj izvršne funkcije nastojao sam svoju zadaću ispuniti na najbolji mogući način vodeći se općim interesima, poštujući moralna načela koja prethode i nužna su za razvoj pravila koja nam daju osjećaj pravde i ne popuštajući onima koji su vlastite interese stavljali ispred općih.

Nastojao sam razvijati partnerski pristup i suradnju sa svim dionicima županije i jačati razinu demokracije.

Županija je danas uređen sustav koji posluje transparentno, zakonito i racionalno te ispunjava zakonom propisane i ugovorom preuzete obveze.

Državna revizija opet nam je dala bezuvjetno mišljenje za poslovanje, a pohvaljeni smo i za transparentnost proračuna. Zadarska županija je uspjela uhvatiti razvojni ritam, pripremiti se planski i organizacijski za današnje i buduće vrijeme.

Na koncu želim vam puno uspjeha u radu i osobnom životu, uz nadu da će vam život u našoj lijepoj Zadarskoj županiji biti jednako tako lijep, uspješan i sretan te da ćete svoju budućnost i budućnost svoje djece graditi ovdje ne posustajući pred preprekama i ne tražeći izlaze igdje drugdje osim u sebi samima i okruženju koje im nudi mogućnost za osobni razvoj.”

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar