Stipe Zrilić se oprostio od funkcije: “Ostavljam proračun pohvaljen za transparentnost”

Župan Zadarske županije Stipe Zrilić u pismu na kraju mandata osvrnuo se na proteklih deset godina na vodećem mjestu lokalne samouprave

”Po isteku mandata župana Zadarske županije, čiju sam odgovornu dužnost obavljao skoro 10 godina s iznimnim osjećajem ponosa i časti, želim Vam iskazati svoju zahvalnost na suradnji u radu i razvijanju odnosa međusobnog poštovanja i razumijevanja”, piše Zrilić.

”Kao nositelj izvršne funkcije nastojao sam svoju zadaću ispuniti na najbolji mogući način vodeći se općim interesima, poštujući moralna načela koja prethode i nužna su za razvoj pravila koja nam daju osjećaj pravde i ne popuštajući onima koji su vlastite interese stavljali ispred općih.

Nastojao sam razvijati partnerski pristup i suradnju sa svim dionicima županije i jačati razinu demokracije.

Županija je danas uređen sustav koji posluje transparentno, zakonito i racionalno te ispunjava zakonom propisane i ugovorom preuzete obveze.

Državna revizija opet nam je dala bezuvjetno mišljenje za poslovanje, a pohvaljeni smo i za transparentnost proračuna. Zadarska županija je uspjela uhvatiti razvojni ritam, pripremiti se planski i organizacijski za današnje i buduće vrijeme.

Na koncu želim vam puno uspjeha u radu i osobnom životu, uz nadu da će vam život u našoj lijepoj Zadarskoj županiji biti jednako tako lijep, uspješan i sretan te da ćete svoju budućnost i budućnost svoje djece graditi ovdje ne posustajući pred preprekama i ne tražeći izlaze igdje drugdje osim u sebi samima i okruženju koje im nudi mogućnost za osobni razvoj.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...