Studentski život: Splićani neskloni poljupcu na prvom spoju, a Zadrani ga završavaju seksom

Portal Studentski.hr priveo je kraju prvu anketu u sklopu istraživanja “Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama”. U anketi su im studenti rekli sve što se može reći o prvom spoju.

Goruće pitanje ankete vezano je za mišljenje o seksu na kraju prvog spoja.

Od ukupnog broja ispitanika, njih 95,7% do sad je bilo na prvom spoju. Od te brojke, više od polovine ispitanika smatra da seks na prvom spoju nije primjeren. Na pitanje zagovarate li seks na prvom spoju, od ukupnog broja ispitanika, polovica muških ispitanika priznala nam je da im to nije idealan kraj večeri. S njima se slaže više od polovice ženskih ispitanica. Odgovori su podijeljeni po regijama, što je vrlo važno znati kada pozovete nekoga na spoj.

Zašto? Jer, primjerice, petina studenata iz Zadra smatra da je seks na prvom spoju prikladan.

Kolege iz Dubrovnika složili su se i 100% su protiv seksa na prvom spoju. Nasuprot Zadru, iz Osijeka nam stižu najromantičniji studenti i studentice. Svaki drugi osječki kolega prvi spoj završava francuskim poljupcem. S druge strane, čak se više od polovice ispitanih Riječana ne voli ljubiti na kraju prvog spoja.

Isto misle i kolege iz Split, jer rezultati kažu da gotovo svi ne žele francuski poljubac na kraju večeri, piše Studentski.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...