Tjedan dana do najvećeg UFC spektakla; Miočić: “Obojica znamo da će netko biti nokautiran!”

Još je tjedan dana ostalo do najvećeg MMA spektakla ove godine, tj. borbe za UFC-ov naslov prvaka između Stipe Miočića i Juniora Dos Santosa.

Dvojac se borio prije dvije godine, a Brazilac je izašao kao pobjednik odlukom sudaca. Miočić i Dos Santos sreli su su se u četvrtak na konferenciji za novinare. Amerikanac hrvatskog porijekla osvrnuo se na prijašnji meč i poraz.

U toj borbi naučio sam lekciju, ali ono što sam posebno tada shvatio je da se mogu nositi s ekipom s vrha i da tamo pripadam te da se mogu boriti sa svakim. S bivšim prvakom sam odradio pet rundi, a on je poznat po svojim nokautima. Ovdje pripadam i nigdje ne idem. Pogledajte me gdje sam sada, poručio je Miočić, prenosi Fightsite.

Brazilac se također složio da je njihova borba 2014. bila vrlo teška.

Stipe snažno udara. Ima odlične boksačke kvalitete i taj je meč za obojicu bio težak. Naravno da smo puno naučili iz njega tako da ćemo sada biti još spremniji jedan za drugoga, kazao je Dos Santos koji ostaje pri svojoj ranijoj izjavi da će slaviti u drugoj rundi.

Pun sam samopouzdanja i volim biti pozitivan. U svojm snovima vidim kako ulazim u borbu i nokautiram ga u prije kraja druge runde, poručio je Brazilac, na što se nadovezao Miočić.

Obojica znamo da će netko biti nokautiran u ovom meču. Ja ću iz oktogona izaći s pojasom. Neću predvidjeti u kojoj rundi će završiti borba, ali ja ću biti s pojasom nakon meča, završio je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...