TZ grada Benkovca u političkoj kampanji: Reklamiraju HDZ-ovog kandidata, iako ne smiju

Na službenoj Facebook stranici TZ grada Benkovca prva slika u albumu je fotografija HDZ-ovog kandidata Tomislava Bulića. Ministarstvo turizma tvrdi da turističke zajednice ne smiju sudjelovati u političkoj kampanji, pišu Vijesti.hr.

Nevjerojatna predizborna priča iz Benkovca. Kad otvorite službenu Facebook stranicu Turističke zajednice grada Benkovca  – prva slika u albumu je fotografija HDZ-ovog kandidata Tomislava Bulića. No, smije li turistička zajednica na taj način sudjelovati u  političkoj kampanji.

– Marketing HDZ-u radi ista tvrtka koja radi marketing Turističkoj zajednici. HDZ će sve usluge uredno platiti na kraju kampanje, i da, Zakon o turističkim zajednicama nigdje ne spominje da je tako nešto zabranjeno. Čak štoviše, tvrde, da turistička zajednica može obavljati aktivnosti od javnog interesa u službi razvoja turizma, a to upravo i rade, odgovor je TZ grada Benkovca.

Dakle, time tvrde da je promocija HDZ-ovog Tomislava Bulića u službi razvoja turizma.

No, najzanimljiviji dio odgovora jest: “Draga Melita, drugi put se malo bolje informirajte o temi, bude li još nepotrebnih upita javit će vam se moj odvjetnik”, odgovor je to benkovačkog direktora turističke zajednice. No, Ministarstvo turizma tvrdi drugačije.

– Turističke zajednice ne smiju sudjelovati u političkoj kampanji, poručili su iz Ministarstva turizma.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...