U Zadar stiže nogometni kamp FC Intera iz Milana!

U Zadru će u periodu od 09.08.-18.08. 2017. biti organiziran nogometni kamp FC Intera iz Milana. Kamp će se odvijati na novouređenom igralištu na Višnjiku (prava trava) i na nekoliko manjih igrališta sa umjetnom travom.Kamp vode Interovi treneri,njih 5 sa svojim koordinatorom i 6 trenera iz Zadra koji će biti ranije educirani o načinu rada od strane nogometne škole FC Intera.

Kamp je podjeljen u dva termina, od 09.08.do 13.08. i od 14.08. do 18.08. Svi polaznici,dečki i cure u dobi od 5-17 godina će dobiti službenu opremu Nike FC Inter kampa (dres gornji, gaćice i štucne) s pripadajućim ruksakom,narukvicu FC Inter,službenu diplomu FC Inter,zajedničku fotografiju i slatki paket sponzora i osiguranje za vrijeme trajanja kampa (5 dana). Broj sudionika je ograničen.

Rok za prijavu je do 30.06.2017.

Plan rada kampa: Početak treninga 09:00 (doći 15 minuta minimalno prije). Trajanje prvog treninga do 11:30.12:00 ručak, svaki dan drugi meni. Uz ručak ide voćka i piće, voda, sok. 13:00 animacija, karaoke, kviz, razne edukacije, odmor.14:30 nastavak treninga do 16:00. Plan otvaranja kampa i zatvaranja uz dodjelu diploma od strane gosta iznenađenja, poznatog hrvatskog nogometaša će biti naknadno definiran.Najbolji polaznici će biti nagrađeni od strane FC Intera i organizatora. Koordinator treninga će uzeti u obzir sve polaznike koji se budu isticali svojim nogometnim i ljudskim vrlinama i biti će u budućnosti na spisku za odlazak u njihov službeni kamp u Milanu. Svi detalji sa slikama uskoro će biti na službenoj stranici kampa, kao i na facebook stranici. Kompletan paket kampa košta 2000,oo kn po polazniku za tih 5 dana i plativ je u dvije rate. Detalji uskoro na stranicama kampa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...