U Zadru se snimala brazilska ljubavna drama “After being ashes”

Nakon niza snimljenih reklama i filmova te brojnih domaćih i stranih produkcija u Zadarskoj županiji snimala se brazilska ljubavna drama “After being ashes”.

Snimanje je uslijedilo krajem travnja nakon što je u listopadu 2015. godine u Filmski ured Zadar došao izvršni producent Pedro Guindan iz Porto Alegre u Južnom Brazilu najavljujući mogućnost snimanja u Zadarskoj županiji i razgledajući lokacije. U filmu je riječ o glavnom protagonistu Raulu i njegovom životu tj. njegovim vezama s tri žene, jedna od njegovih priča događa se u Zadru…

Ekipa od dvadesetak osoba boravila je tako na zadarskom području te je uspješno realizirala trodnevno snimanje u Zadarskoj županiji nakon čega su otputovali prema Splitu, te Zagrebu i Dubrovniku gdje nastavljaju snimanje.

Redatelj je u Zadarskoj županiji odabrao lokacije: Pariževačka glavica, Autobusni kolodvor Zadar, benzinska postaja Brala te nekoliko ulica na Poluotoku. Koproducent s hrvatske strane je Esterhaus produkcija. Iako je snimanje u tijeku i završetak se očekuje tek krajem ove godine, već sada postoji zanimanje da hrvatska premijera filma ponovno bude u Zadru! Podsjetimo, u organizaciji Filmskog ureda Zadar u protekla dva mjeseca u Zadru su realizirane čak dvije hrvatske premijere filmova koji su snimljeni upravo u Zadarskoj županiji; belgijskog “Uzvodno rijekom” (8. ožujka) i talijanskog dokumentarca “Djevojke koje sanjaju more” (11. travnja).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...