IZBORNA NOĆ LOKALNIH IZBORA 2017.

Više od 60 tisuća ljudi pratilo Izbornu noć na Anteni Zadar; Javljanja uživo pogledalo više od 50 tisuća gledatelja!

Screenshot
Tamni način

Antena Zadar i ovaj put pokazala je kako je najrelevantniji igrač na medijskom tržištu u Zadru i okolici, a dokazalo je to i više od 60 tisuća (jedinstvenih) čitatelja koji su Izbornu noć Lokalnih izbora 2017. pratili na našim platformama.

Ukupno je tako na portalu vijesti i rezultate iz minute u minutu pratilo više od 60 tisuća čitatelja, dok je broj gledatelja koji su gledali naša javljanja uživo iz stožera političkih kandidata i stranaka u Zadru pratilo više od 50 tisuća gledatelja.

Antena Zadar jedina je medijska kuća na našim prostorima koja je svoje ekipe imala u stožerima HDZ-a, SDP-a, HSLS-a, Akcije mladih/Mosta, te Modesa, odakle smo iz minute u minutu čitateljima donosili novosti i izjave najvažnijih političkih aktera, a u prosjeku svakih pola sata imali smo i javljanja uživo te razgovore s predstavnicima političkih opcija.

I najčitaniji nacionalni portali upravo našu kuću koristili kao relevantan izvor informacija citirajući naše vijesti i objave.

Za kraj, kažimo kako se Izborna noć na Anteni Zadar pratila u Hrvatskoj, Njemačkoj, Bosni i Hercegovini, SAD-u i Srbiji.

Istina, u nekoliko navrata naši serverski kapaciteti premašili su svoje mogućnosti, no uz dežurstvo naših i tehničari DHH-a uspješno je cijela Izborna noć “ispraćena” na počinak, a novo jutro donijelo je nova opterećenja za naše servere, no o tome u mjesečnoj statistici početkom lipnja…

Dodajmo za kraj informaciju kako je naš poslovni partner UBER omogućio svim terenskim ekipama besplatne vožnje tijekom praćenja Izborne noći.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar