Više od 60 tisuća ljudi pratilo Izbornu noć na Anteni Zadar; Javljanja uživo pogledalo više od 50 tisuća gledatelja!

Antena Zadar i ovaj put pokazala je kako je najrelevantniji igrač na medijskom tržištu u Zadru i okolici, a dokazalo je to i više od 60 tisuća (jedinstvenih) čitatelja koji su Izbornu noć Lokalnih izbora 2017. pratili na našim platformama.

Ukupno je tako na portalu vijesti i rezultate iz minute u minutu pratilo više od 60 tisuća čitatelja, dok je broj gledatelja koji su gledali naša javljanja uživo iz stožera političkih kandidata i stranaka u Zadru pratilo više od 50 tisuća gledatelja.

Antena Zadar jedina je medijska kuća na našim prostorima koja je svoje ekipe imala u stožerima HDZ-a, SDP-a, HSLS-a, Akcije mladih/Mosta, te Modesa, odakle smo iz minute u minutu čitateljima donosili novosti i izjave najvažnijih političkih aktera, a u prosjeku svakih pola sata imali smo i javljanja uživo te razgovore s predstavnicima političkih opcija.

I najčitaniji nacionalni portali upravo našu kuću koristili kao relevantan izvor informacija citirajući naše vijesti i objave.

Za kraj, kažimo kako se Izborna noć na Anteni Zadar pratila u Hrvatskoj, Njemačkoj, Bosni i Hercegovini, SAD-u i Srbiji.

Istina, u nekoliko navrata naši serverski kapaciteti premašili su svoje mogućnosti, no uz dežurstvo naših i tehničari DHH-a uspješno je cijela Izborna noć “ispraćena” na počinak, a novo jutro donijelo je nova opterećenja za naše servere, no o tome u mjesečnoj statistici početkom lipnja…

Dodajmo za kraj informaciju kako je naš poslovni partner UBER omogućio svim terenskim ekipama besplatne vožnje tijekom praćenja Izborne noći.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...