Vlasnici vozila, pozor: Zatvorit će se parkiralište iza Gradske knjižnice Zadar na Voštarnici

U razdoblju od 31. svibnja 2017. do 17. lipnja 2017. godine, zatvorit će se parkiralište iza Gradske knjižnice Zadar, kao i betonirana površina korištena kao parkiralište iza bivše vojarne u ulici Stjepana Radića na Voštarnici.

Na navedenim će se lokacijama održati festival KvartArt Voštarnica 2017. koji se sufinancira iz međunarodnog projekta „Living Streets“ u sklopu programa LIFE. Projektom su predviđene aktivnosti pomoću kojih se prometnice i parkirališna mjesta privremeno prenamijenjuju u mjesta druženja i razvoja socijalnih, kreativnih i drugih vještina.

KvartArt Voštarnica 2017.  je urbani zadarski festival koji okuplja mlade kreativce i njihove projekte te kroz njih ima za cilj revitalizati zapuštene javne prostore, potaknuti novo promišljanje funkcije javnih gradskih prostora i sadržaja gradskih kvartova te promovirati urbanu kulturu i popularizirati mladenačku umjetnost.

Molimo sve građane za razumijevanje i ovim putem još jednom pozivamo sve da nam se tih dana pridruže u kvartu na druženju i sudjelovanju u organiziranim aktivnostima.

Više informacija, kao i program festivala možete pronaći na službenoj Facebook stranici KvartArt festivala i na internetskim stranicama Grada Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...