Vozite se prema moru? Čuvajte se divljači na A1

Zbog opasnosti od naleta na divljač na 5. kilometru autoceste A1, između čvorova Lučko i Donja Zdenčina, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Kolnici su mjestimice mokri u Hrvatskom primorju. Poteškoće u prometu moguće su na dionicama cesta gdje traju radovi.

Na dionici državne ceste DC1 u Kninu zbog sanacije mostova Bulin 1 i Bulin 2 vozi se naizmjence, jednim trakom (do 14. srpnja). Promet je zabranjen vozilima čija ukupna masa prelazi 5 tona. Obilazak za autobuse: Knin-DC33-Vrbnik-ŽC6056-Oklaj-ŽC6055-DC59-Očestovo-DC1, a za teretna vozila: Knin-DC33-Drniš-Tromilja-DC56-Skradin-Bribirske Mostine-DC59 Kistanje-Očestovo-DC1.

S obzirom na povremene, sustavne granične kontrole i pojačan promet moguća su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH i Mađarskom. Korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje.

U prekidu su katamaranske linije: Rijeka-Mali Lošinj, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Bol-Jelsa i Split-Hvar-Korčula te brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...