Zadarski ogranak stranke Pametno punu podršku daje Sabini Glasovac za gradonačelnicu Zadra

Iz stranke Pametno koja na ove izbore ne izlazi stiglo je priopćenje u kojemu odgovaraju na pitanje “Gdje je nestalo Pametno” i kome daju svoju podršku na izborima koji se održavaju 21. svibnja. Više pročitajte u nastavku.


PAMETNO pitanje gdje je nestalo PAMETNO?

Mi, Stranka Pametno, ogranak Zadar, na upit jednih zadarskih dnevnih novina, naslova „Gdje je nestalo PAMETNO“ želimo jasno artikulirati svoj stav o predstojećim lokalnim izborima 2017.

Svjesni političkog trenutka u kojemu se nalazimo mi a i naš grad da se u nedjelju donosi odluka o budućnosti Zadra kao urbane sredine. Svjesni, da smo svojim neizlaskom sebe stavili u nezahvalnu poziciju korektora i pozicije i opozicije, jer svake četiri godine imamo priliku odlučivati o sudbini našega grada, želimo preporučiti našim simpatizerima da izađu na izbore i da nakon 27 godina, omogućimo onaj „naš“ Zadar kojim će se pametno upravljati, onaj koji će pametno ulagati naše novce i koji će učiniti sve da naši mladi prodišu te da vide svjetliju perspektivu ostanka u našem gradu.

Mi Zadar vidimo kao pametni grad, grad koji potiče visoku tehnologija, koji živi i radi s sveučilištem, u kojemu funkcionira učinkovita gradska uprava koja je tu zbog građana, a ne da su građani zbog nje.

Zadar gospodarski stagnira. Zamor vladajućih struktura. Razvoj traži napor i napredne ideje, razvoj traži viziju, a mi možemo i moramo  bolje.

Iako ne sudjelujemo na ovim izborima, naša je želja da Zadar postane grad koji zadovoljava potrebe svih svojih građana. Ostankom doma postajete dio „trosjed revolucije“ i podržavate da glasna manjina bira put naše budućnosti i nastavlja usavršavati „netjački kapitalizam“.

Veliki dio našeg programa smo prepoznali u programu kandidatkinje za gradonačelnicu Sabine Glasovac, što nas veseli  i daje vjeru da njezin izbor znači i ostvarenje djela našeg programa.

Pozivamo sve naše simpatizere, i sve Zadranke i Zadrane, da izađu na izbore, podrže njenu kandidaturu za gradonačelnicu Zadra jer je ona ta snaga u provedbi onog djela našeg programa i vizije kako bi pametan grad Zadar u budućnosti trebao izgledati.

Razloge neizlaska na ove lokalne izbore ćemo objasniti nakon izbora jer ne želimo da, iznoseći sve razloge, neke liste dovedemo u neravnopravan položaj u odnosu na ostale.

Stranka Pametno, ogranak Zadar

svibanj 2017.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...