Zadranke, naučite vrući ples egzotične Polinezije

Plesna udruga Nimeta organizira u sklopu projekta PLES ZA SVE niz plesnih radionica i predavanja otvorenih i besplatnih za sve građane tijekom 2017. godine
Ovoga puta organiziramo HOT FUSION POLYNESIAN DANCE.

Opis radionice:

Kad spojite ženstvenost pokreta Polinezije, pomiješate glazbu tzv. modernog svijeta dobijete spoj brzih i izrazito senzualnih pokreta, zabave i nečeg posve novog.

Na radionici ćemo nakon usvojenih osnovnih i naprednih pokreta polinezijskog plesa, uz glazbu modernog zvuka spojiti naoko nespojivo i pokazati još jednom da je ples živ organizam koji se mijenja i prilagođava te nudi paletu kreativne raznolikosti. Zato našu radionicu i zovemo fuzijom.
Jedina granica koju ćemo si postaviti je naš osjećaj vlastite senzualnosti žena u nama. A tu granica nema 🙂

Voditeljica radionice:
Irena Sertić (Shireen)

Voditeljica je plesne udruge Shireen, voditeljica je i rekreativne orijentalne grupe Gulbahar, koja djeluje u sklopu Centra za življenje A´Mariyah u Zagrebu, članica je romske skupine Romani chaj i hrvatske show grupe Trio Fantastiko koja na festivalu Oriental love 2015. osvaja treće mjesto u kategoriji “show grupa”. 2016. godine započela je s projektom organizacije festivala “Oriental Fusion Stars” u Zagrebu. Njezin plesni put počeo je jako rano jer se kao dijete bavila ritmikom i plesala folklor šest godina. Fasciniranost orijentalnim plesom vodio ju je kroz škole “Zuzana”, “Nefertiti” i “Ritam plesa” i na tom putu upoznala se s mnogim stilovima poput polinezijskog, tahićanskog, romskog. Jedno vrijeme bila je članica je i voditeljica plesne skupine Nefertiti. Rekreativno pleše kod instruktorice latino-američkih, standardnih i društvenih plesova Kasije Šturlan. Želja joj je pokazati koliko je ples kojim se bavi pozitivan, koliko je nebitno bavite li se samo rekreativno ili se njime bavite profesionalno, jer je najvažnije kako dočaravate taj dah Orijenta i s koliko nesebičnosti i osjećaja dijelite svoju plesnu ljubav s publikom, jer to je ono što se broji i što vas čini jedinstvenom.

Radionica se održava 13. svibnja 2017. u 18 sati

Za sve info i prijave: 091 604 28 49 ili [email protected]
Broj prijavljenih je ograničen!
Mjesto održavanja: Mjesni odbor Jazine II Molatska 11

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...