Zašto današnji muškarci vole starije žene?

U današnje je vrijeme, veza između mlađih muškaraca i starijih žena sve je više. Zapitali u čemu je kvaka?, piše Zadovoljna.hr.

Imaju kontrolu nad hormonima – nemaju drama ispade 

Manje su sklone dramatičnim ispadima poput mlađih djevojaka. To muškarcima predstavlja manji emocionalni pritisak jer starije žene naprosto su već kroz godine naučile kako da kontroliraju svoje emocije. Muškarci vole jednostavnost, a starije žene znaju kako ostati smirene čak i u stresnim situacijama.

U seksu nemaju komplekse

Sasvim je jasno da iskustvo dolazi s godinama, pa tako i kad je u pitanju seks. Starije žene jako dobro znaju što rade u krevetu i svjesne su svojih potreba. Njihova samouvjerenost, sloboda i sklonost eksperimentiranju ono su što privlači mlade frajere. Naime, starije su dame prerasle nesigurnost vezanu uz vlastiti izgled i znaju uživati u seksu. Mlađi muškarci to vole i cijene dominantnost starijih žena.

Nisu opsjednute svojim tijelom, vole ga

Muškarci vole žene sa stvarnim oblinama i one koje nisu opsjednute vlastitim tijelom. Starije žene naučile su kako prihvatiti vlastiti izgled i zavoljeti vlastito tijelo pa nemaju problema sa samopouzdanjem. Svjesne su svojih nedostataka, ali također znaju i da to ne utječe na zadovoljstvo koje mogu pružiti odnosno primiti od svojih mlađih partnera.

Nemaju potrebu odmah definirati odnos 

Kad ne postoji pritisak vezan uz trajno obvezivanje, ljudi (osobito muškarci) mogu više uživati u samom odnosu jer se osjećaju slobodnije. One samo žele uživati. S druge strane, mlađe žene uvijek imaju potrebu definirati svoj odnos i poduzeti ‘sljedeći korak’ a to je ono što odbija muškarce i stvara im određeni pritisak.

Neovisne su

Starije žene uglavnom su se ostvarile u financijskom smislu i većina njih posjeduje vlastiti stan i auto, a mlađim je muškarcima to super je nemaju odgovornost da osiguravaju budućnost svoje partnerice.

Znaju pokazati autoritet

Dominantne partnerice često su dio erotskih maštarija kod mnogih muškaraca, a starije dame imaju upravo to – autoritet i dominaciju nad mlađim partnerom. Muškarcima je seksi kada žena preuzme kontrolu, štoviše, to ih apsolutno izluđuje.

Cijene partnere – nemaju ga potrebu mijenjati 

Starije žene uživaju u svom odnosu s mlađim partnerom i cijene ga kao čovjeka, ne zamaraju se njegovim nedostacima i nemaju namjeru promijeniti ga, što je čest slučaj kod mlađih žena. Starije dame za to nemaju niti vremena niti živaca, znaju se prepustiti i uživati u avanturi s mlađim partnerom čiju su pažnju zaokupile. Drugim riječima, one znaju cijeniti ono što imaju, umjesto da se žale.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...